השיבה הביתה לאחר היעדרות מאולצת.

המנהלים: benyagur, ש. כהן-סיון, גרטמן יואב

השיבה הביתה לאחר היעדרות מאולצת.

הודעהעל ידי סאלם יוסף מוולאעי » 22 אוקטובר 2010, 12:35

שלום יואב ושלום מר כהן.
ראשית : הרשה לי יואב לברך אותך על חזרתך הביתה בשלום מהטיול,מקווה שהתמלאת עונג מהלימוד בשדות זרים :D
אני יותר מאשמח אם תכתוב כמה מילים על הדשא היותר ירוק של השכן :lol: .
לצערי נעדרתי מהפורום זמן מה ויש מעט חומר להשלים.
מר כהן,חביב גאלבי ורוחי-בדוק מסר בזמנך החופשי.
שבת שלום לכולם.
מורי סאלם.
סאלם יוסף מוולאעי

Re: השיבה הביתה לאחר היעדרות מאולצת.

הודעהעל ידי גרטמן יואב » 23 אוקטובר 2010, 15:10

ברוכים השבים קודם כל ולפני הכל.ארצנו היא היפה מכולן אבל טוב לראות ולרעות גם בשדות זרים.
זה מה שעשיתי באזור מונטריאול לאחר שוידאתי שהנכד מדבר עברית כמו צבר מלידה. למרות שחי בסיבה צרפתית ואנגלית.ביקשתי וראיתי שלכת מדהימה של עצי הגן והיער בקנדה.הפריחות כבר היו בגמגום(לפני שלוש שנים בייתי כאן חודש מוקדם יותר והכל פרח).אבל השלכת פה היא מדהימה.יותר יפה ממה שחשבתי. כולנו שומעים על מיני האדר אבל הם לא היחידים למרות שהם הרוב.התפוחי הבר,מיני אוג ואלונים מקדימים את מיני האדר.צבע התפוחים אדום מדהים. האוג מכסה את שולי הכבישים והדרכים כמעין תת יער.האלונים מפוזרים אקראית בינהם. למילות שלכת צהובה ואפילו הרודודנדרון שעדין פרח,הפיק שלכת ורודה ואדומה.בפרקים ובעיקר בתוך העיר הסתובבו חופשית סנאים ורקונים.הברווזים לא מפחדים מבני אדם.השחפים מנסים לחטוף מה שנראה כמזון מהיד.הקנדים הם ערב רב של לאומים וצבעי עור שונים.הגננת של נכדי היא אלגיראית. לאכול אכלנו אצל לבנונים,קמבודים,מקסיקנים ותוניסאים. בקיצור טוב ליסוע וטוב גם לחזור.
גרטמן יואב

הודעהעל ידי ש. כהן-סיון » 23 אוקטובר 2010, 19:06

למורי סאלם שלומות:
קראתי בעניין את הודעתך מאתמול. אשמח לקבל את הסרטים ולצפות בהם. הרבה תודה וחן חן על הטירחה הנוספת, וגם על מילות העידוד.
מאחל לך ולבאי ביתך כל טוב!
ש. כהן-סיון

הודעהעל ידי סאלם יוסף מוולאעי » 24 אוקטובר 2010, 10:37

בוקר טוב יואב.
קראתי את שכתבת וכאילו שאני בסרט-תמונות התחילו לרוץ אצלי :D (טוב מה לעשות יש לי דמיון מפותח :lol: ).
התיאורים שלך גורמים לי לראות את הצבעים :D ,על תקן של צלם חובב אני חייב לבקש ממך שתעלה לנו כמה תמונות,אני משוכנע שלא רק אני אהנה מהן.
תודה יואב ושבוע טוב ופורה לך ולכולנו.
נ.ב. מיסייה כהן-העניין בטיפול.
סאלם יוסף מוולאעי

הודעהעל ידי גרטמן יואב » 27 אוקטובר 2010, 06:21

עובד על כך יועלו בקרוב יואב.
גרטמן יואב

חזור אל פורום שאלות כלליות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 6 אורחים