השנה נתקלתי בבעיה שלא הופיעה בשנים קודמות. פרי הרימון מתחיל להירקב מאזור ה"כתר" (שארית הפרח) והרקבון מתפשט לכל הפרי.
לרוב זה קורה בזמן ההבשלה אבל יש גם פרות שנרקבו כשהם עדיין קטנים. מצאתי מידע לגבי רקבון דומה (בוטריטיס) שמופיע על פירות שלאחר קטיף, אבל המקרה הזה מופיע לפני הקטיף.
איזה טיפול מומלץ, והאם הייתי צריך להתחיל את הטיפול מוקדם יותר?
אני מעוניין בעיקר בטיפול אורגני, אך זה לא מחייב אם הטיפול הוא בטוח יחסית.