דישון עשבי תיבול

שלום לכולם
שאלה לגבי דישון צמחי תבלין
לפני כשבוע חזרתי להשתמש באדניות ישנות שהיו אצלי במרפסת
בעבר היה באדניות בזיליקום נענע ואורגנו..
שתלתי שתילים של בזיליקום אורגנו וזעתר (שני שתילי בזיליקום באדנית אחת, וזעתר ואורגנו באחרת)
לפני ששתלתי, בדיעבד, אני מבין שעשיתי טעות
השתמשתי בדשן 20-20-20 גרגירים ורודים שנשארו לי מהסיבוב הקודם (לפני מספר שנים) ששתלתי צמחים באדניות..
עכשיו אני מבין שהשתמשתי בכמות גבוהה מאוד של דשן, ככפית וחצי על 200 מ״ל מים לכל אדנית (המסתי את הדשן והשקתי את האדמה, לפני ששתלתי).
מאז משקה כ150 מ״ל מים לכל אדנית, יום כן יום לא..
עבר כשבוע ולא נראה שהצמח ניזוק עד כה...
השאלה שלי - מכיוון שמדובר בצמחים שמיועדים למאכל, האם זה מסוכן לאכול מצמח שעבר דישון עודף?
תודה רבה מראש..
שלומי.
שאלה לגבי דישון צמחי תבלין
לפני כשבוע חזרתי להשתמש באדניות ישנות שהיו אצלי במרפסת
בעבר היה באדניות בזיליקום נענע ואורגנו..
שתלתי שתילים של בזיליקום אורגנו וזעתר (שני שתילי בזיליקום באדנית אחת, וזעתר ואורגנו באחרת)
לפני ששתלתי, בדיעבד, אני מבין שעשיתי טעות
השתמשתי בדשן 20-20-20 גרגירים ורודים שנשארו לי מהסיבוב הקודם (לפני מספר שנים) ששתלתי צמחים באדניות..
עכשיו אני מבין שהשתמשתי בכמות גבוהה מאוד של דשן, ככפית וחצי על 200 מ״ל מים לכל אדנית (המסתי את הדשן והשקתי את האדמה, לפני ששתלתי).
מאז משקה כ150 מ״ל מים לכל אדנית, יום כן יום לא..
עבר כשבוע ולא נראה שהצמח ניזוק עד כה...
השאלה שלי - מכיוון שמדובר בצמחים שמיועדים למאכל, האם זה מסוכן לאכול מצמח שעבר דישון עודף?
תודה רבה מראש..
שלומי.