על ידי גרטמן יואב » 21 יולי 2009, 03:41
עגבניות שרי לא אמורות להיות חמוצות. אבל אם מגודלות מזרעים של עגבנית שרי קנויה,עלולים לקבל טעמים שונים שלא בדיוק קיווינו לקבל. ככלל כל העגבניות (גם השרי) הן חמצמצות במידה זאת או אחרת. קיימת גם אפשרות שהן נקטפו בטרם הבשילו לחלוטחן. אז האת,לא טעיתם אלא קבלתם טעם קצת חמוץ יותר. דווקא במקרה של עגבניות,מיעוט מים עשוי לשפר טעם.(בתנאי שלא ינתנו פחות מיד מים,כי אז יסבול הצמח ויניב מעט מאוד)אז נסו לקטוף מאוחר יותר ואל תורידו מים,כי אתם נותנים מים במשורה,על גבול המתאים לצמחים. פחות צליטר ליום לשיח,או יותר נכון פחות מחצי ליטר לצמח.אני היית משלש כמות המים. אולי דוקא כאן,בניגוד למה שכתבתי קודם,יהיה שיפור בטעם.