עצומה נגד גזרות המים.חייבים לחתום

המנהלים: benyagur, ש. כהן-סיון, גרטמן יואב

עצומה נגד גזרות המים.חייבים לחתום

הודעהעל ידי סמי+ » 04 ספטמבר 2009, 16:46

http://www.atzuma.co.il/petition/israelmo/1/0/7/

באדיבות ענבל מהפורום השכן.
שבת שלום
סמי+

Re: עצומה נגד גזרות המים.חייבים לחתום

הודעהעל ידי איילת » 06 ספטמבר 2009, 09:17

אם נחשוב לרגע :roll: , נכון שהפתרונות היו צריכים להגיע מהממשלה, אך הצרכנים הם אנו, וכפי שאני מכירה את עצמי ואת אופי האדם, לבנו מתכווץ כאשר נוגעים בכיסנו, אם לא מאלצים אותנו לשלם יותר מכספנו אנו ותרנים ואפילו בזבזנים. ולכן לדעתי אולי צריכים היו להנקט גזרות המים עוד לפני הגעה למצב המים הקטסטרופלי של היום.
ואנא אל תתנפלו עלי, בכל זאת אני שייכת לצד שלכם.
המשך יום נעים וקריר,
איילת
איילת

הודעהעל ידי ש. כהן-סיון » 06 ספטמבר 2009, 12:17

יש אמת בדבריך, אבל יש גם חוסר כנות בפעולות הממשלה. לא רק שהם התחמקו כל השנים מלהכין פתרונות (אנחנו כבר עשור לפחות על סף בצורת, או ממש בבצורת), גרוע מכך: הכספים שהם יאספו על ידי שליחת ידיהם לכיסנו הפרטיים ילכו ישירות לקופת האוצר לשימוש כזה או אחר (ולא אלבה אש על ידי פרוט לאן הולך חלק מכספים "יחודיים" אלה). לו לפחות ידעתי שהכסף ישמש לעוד מפעל התפלה - ניחא. נוסף על כך, ממשלות ישראל לדורותיהן למדו אותנו להיות ציניקנים בכל מה שקשור להבטחות שלהן. לי לגמרי לא ברור שההיטל הזה יבוטל אי פעם, גם אם תהיינה שנים גשומות בדרך, וגם אם יותפלו מים בשפע. משום מה איני נותן בשלטונות אמון רב מדי כשזה בא להחזרת כספים לאזרחים. ואחרי כל הדברים האלה, ברור שנשלם כמו התשלום שאנחנו משלמים בשקט על מעשה הרמיה הקרוי הערוץ הראשון. כמעט שאיני צופה באותה קופסת פלאים, אך במוצ"ש, אמש, העפתי מבט ושמחתי לפגוש מכרים ותיקים בדמות תוכניות ארכיון שזקנן ארוך בהרבה מזקנו של א.ד. גורדון עליו השלום. כנראה שהמצב הזה לא ישתנה עד שלא תהיינה במדינה הקטנה הזו 2-3 מפלגות בלבד.
ש. כהן-סיון

הודעהעל ידי גרטמן יואב » 06 ספטמבר 2009, 13:42

בבקשה בלי פוליטיקה.
גרטמן יואב

הודעהעל ידי איילת » 06 ספטמבר 2009, 17:14

לש. כהן-סיוון

נכון, גם אמת בדבריך.
איילת

חזור אל פורום צמחיה

מי מחובר