הבשלת אנונה

שלום,
יש לנו עץ אנונה (אטמויה למיטב ידיעתי).
אם אנחנו קוטפים את הפרי כשהוא עוד קשה, אבל כבר בצורה של בשל, ושמים עם פירות כמו בננות ותפוחים, אז אזור הגבעול נפתח ונפער די מהר, עוד הרבה לפני שהפרי מתרכך.
אם אנחנו מחכים אתו על העץ שיתרכך, אז סיכוי טוב שייתלש וייפול (לרוב ללא הפס המרכזי) ושנמצא אותו מלא בתולעים.
כיצד ניתן לעשות זאת?
יש לנו עץ אנונה (אטמויה למיטב ידיעתי).
אם אנחנו קוטפים את הפרי כשהוא עוד קשה, אבל כבר בצורה של בשל, ושמים עם פירות כמו בננות ותפוחים, אז אזור הגבעול נפתח ונפער די מהר, עוד הרבה לפני שהפרי מתרכך.
אם אנחנו מחכים אתו על העץ שיתרכך, אז סיכוי טוב שייתלש וייפול (לרוב ללא הפס המרכזי) ושנמצא אותו מלא בתולעים.
כיצד ניתן לעשות זאת?