עמוד 1 מתוך 1

עץ מנגו

הודעהפורסם: 19 יולי 2021, 14:15
על ידי hannyTE
הי,
יש לי עץ מנגו ככל הנראה מסוג "טומי".
הפירות נראים בשלים על העץ אבל קשים כמו אבן.
מתי הזמן לקטוף? והאם הם אמורים להתבשל ולהיות רכים על העץ או במקרר?

Re: עץ מנגו

הודעהפורסם: 20 יולי 2021, 07:11
על ידי גרטמן יואב
לא על העץ ולא במקרר.
על השולחן בסלסלה. אבל...
קטוף רק חלק ותן לאחרים לחכות עוד.
אם לא תבשל אותם הם לא יתבשלו.
הם יבשילו ולא יתבשלו!!!
קטוף את הגדולים ביותר ואסוף את הנופלים.
אלו שנשרו הם לרוב לאכילה מידית או קרובה .

Re: עץ מנגו

הודעהפורסם: 20 יולי 2021, 11:41
על ידי hannyTE
תודה רבה

Re: עץ מנגו

הודעהפורסם: 21 יולי 2021, 07:02
על ידי גרטמן יואב
בתאבון.