עלי אבוקדו נובלים

שלום רב!
יש לי עץ אבוקדו צעיר מאוד.
שתלתי אותו בהתחלת החורף הזה
ועכשיו עם האביב גדלו לו עלים יפים בצבע חום אופייני.
אני משקה אותו מאז ששתלתי רק במים אפורים, כלומר אלה מים שאני בורר היטב , אין בהם שאריות בשר או רוטב בשר, אין בהם סבון , אלה רק מי שטיפה של פירות וירקות או שאריות שלהם על צלחות.
לפעמים גולש קצת נוזל כלים לקערת ההשקיה של המים האפורים אבל כמות זניחה.
העץ הקטן מושקה בכ 30-50 ליטר ביום והכמויות משתנות בהתאם לכמות הכלים שאני שוטף , כאשר יכולים להיות ימים שהשתיל מושקה גם ב 60 ליטר.
דישנתי אותו ב דשן שחרור איטי לפני כשבועיים , אבל הדשן לא אוחסן כנראה בתנאים נאותים , השק היה פתוח והגרגרים התחמצנו וקיבלו גוון לבנבן.
הדישון בדשן לשחרור איטי היה לאחר כמה חדשים שדישנתי בקומפוסט והומוס.
ריססתי בחומר אורגני כל יום משך שבוע בנימיקס 45 מכיוון שחרקים עשו לי שפטים
בעץ זה ובתאנה שלידו.
האדמה היא אדמה חולית במרחק של 150מטר מהים של קרית ים.
(אמרת לי בזמנו שנשמע לך כמו אדמה אידאלית לגידול אבוקדו) .
אתמול ראיתי לתדהמתי כשלושה עלים עד 4 שעליהם התיבשו או הפכו להיות בצבע חום עז מט ובלוי ונראים מתים
כמו עלים שהיו במקפיא.
ברצוני להזכיר שקרה לא היתה מזמן ואנחנו נכנסים לקיץ.
הסיבה אולי השקית יתר?
אולי להחליף את הריסוס בחומץ?
אני לא יכול לנעביר אליך תמונות , כי האתר לא מאפשר ואין לי
מושג מה זה דרך "צור קשר".
יש לי עץ אבוקדו צעיר מאוד.
שתלתי אותו בהתחלת החורף הזה
ועכשיו עם האביב גדלו לו עלים יפים בצבע חום אופייני.
אני משקה אותו מאז ששתלתי רק במים אפורים, כלומר אלה מים שאני בורר היטב , אין בהם שאריות בשר או רוטב בשר, אין בהם סבון , אלה רק מי שטיפה של פירות וירקות או שאריות שלהם על צלחות.
לפעמים גולש קצת נוזל כלים לקערת ההשקיה של המים האפורים אבל כמות זניחה.
העץ הקטן מושקה בכ 30-50 ליטר ביום והכמויות משתנות בהתאם לכמות הכלים שאני שוטף , כאשר יכולים להיות ימים שהשתיל מושקה גם ב 60 ליטר.
דישנתי אותו ב דשן שחרור איטי לפני כשבועיים , אבל הדשן לא אוחסן כנראה בתנאים נאותים , השק היה פתוח והגרגרים התחמצנו וקיבלו גוון לבנבן.
הדישון בדשן לשחרור איטי היה לאחר כמה חדשים שדישנתי בקומפוסט והומוס.
ריססתי בחומר אורגני כל יום משך שבוע בנימיקס 45 מכיוון שחרקים עשו לי שפטים
בעץ זה ובתאנה שלידו.
האדמה היא אדמה חולית במרחק של 150מטר מהים של קרית ים.
(אמרת לי בזמנו שנשמע לך כמו אדמה אידאלית לגידול אבוקדו) .
אתמול ראיתי לתדהמתי כשלושה עלים עד 4 שעליהם התיבשו או הפכו להיות בצבע חום עז מט ובלוי ונראים מתים
כמו עלים שהיו במקפיא.
ברצוני להזכיר שקרה לא היתה מזמן ואנחנו נכנסים לקיץ.
הסיבה אולי השקית יתר?
אולי להחליף את הריסוס בחומץ?
אני לא יכול לנעביר אליך תמונות , כי האתר לא מאפשר ואין לי
מושג מה זה דרך "צור קשר".