עמוד 1 מתוך 1

הבשלת ענבי איזבלה

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2018, 07:33
על ידי dudi
שלום יואב
גפן האיזבלה גדל חזק אך האשכולות לא מבשילים רגיל אלא עינב, עינב בודד.
איך נוהגים לבצור אותם כדי לאפשר את אכילתם ? ענבים בודדים מתוך האשכול ?
אל משאירים שכל האשכול יבשיל, אזי הראשונים נרקבים או נאכלים על ידי ציפורים..
בברכה
דודי

Re: הבשלת ענבי איזבלה

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2018, 08:13
על ידי גרטמן יואב
מדובר בזן שמשמש ליין ברומניה.
בגלל החום מחד ומיעוט יחסי של אור בארץ בהשוואה לאירופה,ההבשלה אינה סדירה.
אספו ענבים בבודדת או בצרו כשכחצי הענבים השחירו.