מתי בוצרים ענבי מאכל (ירוקים)?

המנהלים: benyagur, ש. כהן-סיון, גרטמן יואב

מתי בוצרים ענבי מאכל (ירוקים)?

הודעהעל ידי שמעון601 » 09 יולי 2013, 08:46

מתי בוצרים ענבי מאכל (ירוקים)?
שמעון601
 
הודעות: 1
הצטרף: 08 יולי 2013, 21:41

Re: מתי בוצרים ענבי מאכל (ירוקים)?

הודעהעל ידי גרטמן יואב » 10 יולי 2013, 07:34

להתחיל לטעום כשהפירות נעשים נוצצים/מבריקים.
לפני זה כצבעם מאט הם לא בשלים.
גרטמן יואב
 
הודעות: 12561
הצטרף: 24 נובמבר 2008, 10:54


חזור אל פורום עצי פרי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים