כתבות>מתכונים>עגבניות ממולאות בעשבי תיבול ופרמזאנו>

עבור 6-8 סועדים

8 עגבניות אדומות קשות בגודל בינוני
1 חבילת נענע
1 חבילת אורגנו
1 חבילת זעתר
2 שיני שום
1-2 כוסות פרורי לחם זהב
250 גרם פרמזאנו מגורד/קשקבל
שמן זית


אופן ההכנה :
לחם תנור ל200 מעלות
לחתוך את העגבניות לחצי ולרוקן את תוכנם
במעבד מזון לקצוץ בפולסים  את השום וכל העלים הירוקים(בלי הגזע)
להעביר לקערת ערבוב להוסיף את פרורי הלחם (להוסיף לפי הצורך) ואת הגבינה מלח פלפל
ולערבב היטב
להניח בתבנית אפיה עם ניר אפיה לשמן מעט מלמעלה ולאפות למשך 20 דקות