משתלות יגור
כתבות>מתכונים>

פיטריות ממולאות בעשבי תיבול

20-15 פיטריות שמפניון בגודל בינוני
חצי כוס פרורי לחם
3 כפות שמן זית
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 צרור בזילקום טרי קצוץ
1 צרור נענע קצוצה
1 גרדת לימון מלימון 1
100 גרם גרעיני חמניה
מלח פלפל
 
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל190 מעלות
להוריד את רגלי הפטריות,
לקצוץ את רגלי הפיטריות.
בקערת עירבוב להניח את יתרת המצרכים
לערבב היטב לטעום ולתקן טעמים
למלא חזרה את הפטריות
לאפות בתנור כרבע שעה.