משתלות יגור
כתבות>מתכונים>

סלט פורל מעושן ומלון

לרוטב
1 כף חומץ בן יין לבן.
3 יחידות בצל ירוק (חלק לבן בלבד) - קצוץ דק.
2 כפות פטרוזיליה קצוצה.
2 כפיות טרגון קצוץ.
פלפל שחור טרי, מלח ומעט צ'ילי גרוס.
¼ כוס שמן תירס.
לסלט
6 כוסות רוקט או רוקולה שטופים ויבשים ללא גבעולים גסים.
2 דגי פורל מעושן ללא עור ועצמות.
2 כוסות כדורי מלון (קל מאוד להכין בעזרת כלי שנקרא כף פריזאית).
אופן ההכנה:
מניחים את הבצל בקערה, החומץ ועישבי התיבול ומתבלים. מערבבים היטב ומוסיפים שמן תוך טריפה עד שמתקבל רוטב אחיד.
מערבבים את הרוטב עם הרוקט והמלון ומסדרים על צלחת הגשה. מפזרים מעל את שבבי הדג. מומלץ לקשט בעלי טרגון ולהגיש