מיני חסות מגוונות, רוקט, ארוגולה, פטרוזיליה, פטרוזיליה מסולסלת, בזיליקום (ריחן), בזיליקום סגול, עשב לימון, טרגון, רשאד, עירית, כוסברה, זעטר, צ'רביל, חמציץ.
פרחים - גרניום, חרצית, ורדים, כובע הנזיר, אמנון ותמר.
רוטב:
¼ כוס שמן.
1 לימון סחוט.
3 כפות חומץ בן יין אדום.
1 כפית חרדל דיז'ון.
מלח ופלפל לפי הטעם.
קורט סוכר.
אופן ההכנה:
להפריד את עלי הכותרת של הפרחים מגבעוליהם ולערבב עם עלי החסה והתבלינים.
2. להכנת הרוטבב -לצקת את כל החומרים לצנצנת ולנער אותה עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד.