משתלות יגור
כתבות>מתכונים>

טבולה של קוסקוס

כוס וחצי קוסקוס מהיר.

3 פלפלים אדומים מתוקים קלויים, קלופים ונקיים חתוכים לרצועות (אפשר להחליף או להוסיף זוקיני מטוגן בשמן זית או פרוס דק, ללא טיגון).

2 כפות (או פחות לטעמכם) לימון כבוש קצוץ.

½ כוס זיתי קלמנטה (זית יווני שחור) מגולענים קצוצים גס.

8 פילטים של אנשובי שטופים וקצוצים גס.

½ כוס פטרוזיליה.

¼ כוס אורגנו ירוק.

¼ כוס מנטה הודית.

2 כפות מיץ לימון.

4 כפות שמן זית.

פלפל שחור גרוס טרי, מלח ומעט צ'ילי, צרור רוקולה.

אופן ההכנה:

מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.

מערבבים עם הקוסקוס את הפלפלים, הלימון הכבוש, הזיתים, האנשובי וצמחי התבלין.

מוסיפים שמן, לימון ומתבלים.

משהים 15 דקות.

מומלץ להגיש על מצע רוקולה.