על ידי Mor.M » 19 אפריל 2017, 22:52
שלום יודפט,
מדובר בצמח תבלין פרסי אשר נקרה בפרסית "מרזה".
יש לו טעם שמזכיר זעתר וטימין אבל בעוצמה ומרירות שונה, הוא טעים מאוד עם בשר וגבינות.
בניגוד לצתרה הורודה, העלים שלו ארוכים וכהים יותר...
בארץ מגדלים את הצמח בחקלאות, אני יודע על מושב מצליח, והוא נמכר בחנויות התבלינים הפרסיות כצמח טרי ומיובש.
זאת השנה הראשונה שאני מגדל אותו, לכן אין לי הרבה ידע בנושא.
אתה מוזמן להגיע לנס ציונה לקבל במתנה שתיל של הצמח, הכנתי מספר ייחורים שנקלטו בהצלחה.
צור איתי קשר אם אתה מעוניין.
יום טוב.