על ידי ש. כהן-סיון » 19 אפריל 2009, 12:58
שלום לך:
תמהני. אין כמעט דבר קל יותר מהכנת ייחורי רימון. מאידך, לכל התנסות חדשה יש תקופת לימודים ובטוחני כי עוד ניסוי או שניים ותהיה מומחה של ממש. הטיפ הטוב ביותר שאני יכול לתת לך הוא להשתמש בחזירים הצומחים לרוב על גזעי רימונים. גזום "חזיר כזה" סמוך לתחילתו ובחר כאלה שקוטרם הוא לפחות 0.5סמ'. טבול (לא הכרחי) בהורמון השרשה, ותקע בתוך מצע. אל תשקה יותר מדי. מצע בצל חלקי נותר לח לפחות שבוע. מדי פעם תקע אצבע במצע לעומק של מפרק אחד ורק כאשר התחושה היא שהמקום לא לח דיו, השקה שוב. אתה יכול להכין יחורים כאלה כמעט בכל זמן, גם כיום. נסה שוב ואני מאמין שלא תתאכזב.