הבשלת אנונה

המנהלים: benyagur, ש. כהן-סיון, גרטמן יואב

הבשלת אנונה

הודעהעל ידי דודי7 » 02 אוקטובר 2022, 10:41

שלום,
יש לנו עץ אנונה (אטמויה למיטב ידיעתי).
אם אנחנו קוטפים את הפרי כשהוא עוד קשה, אבל כבר בצורה של בשל, ושמים עם פירות כמו בננות ותפוחים, אז אזור הגבעול נפתח ונפער די מהר, עוד הרבה לפני שהפרי מתרכך.
אם אנחנו מחכים אתו על העץ שיתרכך, אז סיכוי טוב שייתלש וייפול (לרוב ללא הפס המרכזי) ושנמצא אותו מלא בתולעים.
כיצד ניתן לעשות זאת?
דודי7
 
הודעות: 1
הצטרף: 02 אוקטובר 2022, 10:27

חזור אל פורום עצי פרי

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 84 אורחים