רק אם אתה רוצה זן מסוים אז תעשה הרכבה. ציינתי במיוחד שיהיה פרי שעשוי להיות טעים. במדגסקר הם גדלים ביער גשם ולא מורכבים אף פעם. הם שופעים פרי והמקומיים מבחינים מראש אם הוא טעים או לא.
שלום, יש לי עץ מנגו עמוס בפירות בגודל קטן עד בינוני, עם עלים שחורים מפייחת. בגומת העץ שמתי כ-4 כפיות ממוססות בקצת מים של קוהינור 350, בהנחה שהוא יפעל נגד הפייחת. (עצה של חבר). טרם השקיתי לאחר מכן את העץ, ונזכרתי שיתכן והחומר לא יאפשר לי לאכול את הפרי שיבשיל בעוד כמה שבועות. מה לעשות?