עמוד 1 מתוך 1

פאפאיה

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2015, 11:54
על ידי orizont
שלום יש לי כמה עצי פאפאיה ויש להם פאפאיות גדולות ויפות. הבעיה היא שכבר זמן ארוך הן נשארות ירוקות,האם יש דרך לגרום להן להבשיל יותר מהר? שקיות למשל? מצד שני ישנו מגדל שאני קונה אצלו והוא טוען שזה אורגני וכל הזמן מספק צהבהב, האם הוא משתמש באיזה שהוא טריק?
שאלה נוספת, יש לי גם כמה עצי אבוקדו האם רצוי תמיד לחכות שיבשיל על העץ, או שעדיף לקטוף עכשיו ולחכות שיתרכך בבית? מה עדיף
משתמש רק עבור עצמי! תודה

Re: פאפאיה

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2015, 08:57
על ידי גרטמן יואב
אבוקדו לא רצוי שיבשיל על העץ!רצוי לקטוף את הגדולים אובמינים משחירים,את המשחירים ולתת להם להבשיל בבית.
לפפיה יש פטנט מיוחד להצהבה,סבלנות ותו לא.

Re: פאפאיה

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 09:12
על ידי orizont
תודה , מה זה אובמינים, ומה כונתך כשהם משחירים. אנא הסבר

Re: פאפאיה

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2015, 10:57
על ידי גרטמן יואב
או במינים=אובמינים.
יש זנים שצבע קליפתם הבשלה שחור. כשהם מתחילים להשחיר כדאי לקטפם
זנים ירוקים משתדלים לקטוף כשצבעם הופך יותר נוצץ.

Re: פאפאיה

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2015, 15:39
על ידי orizont
תודה!!!!