עמוד 1 מתוך 1

הבשלה של רימון

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2014, 09:25
על ידי ronen284
שלום רב!
ברשותי רימון מזן עכו.
הרימונים מתחילים לקבל צבע אדום/בורדו וגדלים יפה. ברימון אחד הקליפה אפילו התחילה להשחיר מעט וחשבנו שהוא כבר בשל אז הורדנו אותו. הרימון לא היה בשל כלל, הגרגירים היו לבנים וחסרי טעם.
מתי בערך הרימונים אמורים להיות בשלים?
לפי איזו אינדיקציה אני יכול לדעת שהרימון בשל?
תודה מראש, רונן.

Re: הבשלה של רימון

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2014, 06:46
על ידי גרטמן יואב
יש זנים שכבר נקטפו ויש זנים שיוכלו להישאר על העץ עוד לחות חודשיים.
קשה להסביר בעיקר כשהמגדלים בעצם בודקים באמצעים טכניים את מצב ההבשלה לפי מדגם של פירות מזן מסוים במטע.
בדקו בעוד שבוע ריימון שנראה בשל וכך הלאה.

Re: הבשלה של רימון

הודעהפורסם: 14 אפריל 2015, 09:05
על ידי ranaraza
לום רב!
ברשותי רימון מזן עכו.
הרימונים מתחילים לקבל צבע אדום/בורדו וגדלים יפה. ברימון אחד הקליפה אפילו התחילה להשחיר מעט וחשבנו שהוא כבר בשל אז הורדנו אותו. הרימון לא היה בשל כלל, הגרגירים היו לבנים וחסרי טעם.

Re: הבשלה של רימון

הודעהפורסם: 15 אפריל 2015, 06:37
על ידי גרטמן יואב
כפי הנראה שאלו רימונים שעברו חורף ולא יבשילו לעולם. הם אמורים להבשיל עד סוף אוקטובר.